Site improvements

pl5v0tywsqerbvxsgh9a_thumb_417
Tony by the new fence

We’ve seen a number of improvements to the Telegraph Road site over the last few months thanks to a Big Lottery Fund grant.

One major project was the installation of new security fencing along a section of the boundary which backs onto a footpath off Telegraph Road.

img_0027
This is what it looked like before work began

Committee members and other plot holders helped with the clearing work themselves before the contractors erected the fence.

img_0038
Volunteers removing rubbish

img_0029

img_0053
Digger at work

The latest project has been in the top car park. The car park itself was cleared last year and new fencing was erected. This month the ground by the cemetery fence has been levelled and reinforced, thus creating even more space for parking.

unadjustednonraw_thumb_41e
The top car park
unadjustednonraw_thumb_414
The reinforced edge
Advertisements